–>

Za obiskovalce iz Slovenije

Ljubljana kot gostiteljica Europa Cantat festivala bo med 16 in 25 julijem 2021 živela in dihala z glasbo. V osmih dneh festivala se bo poleg delavnic in nastopov odvijal tudi bogat spremljevalni program, med katerim bodo imeli udeleženci možnost odkrivati lepote Slovenije.

Turistična agencija Palma kot uradna agencija festivala skrbi za namestitev in turistične aktivnosti v okviru festivala, ekipa vam je v primeru kakršnih koli vprašanj z veseljem na voljo na elektronskem naslovu booking@ecljubljana2021.si

Namestitev

V izogib vsakodnevni naporni vožnji do prizorišč festivala si zagotovite namestitev za vas ali vaš zbor v centru dogajanja.

Dnevni izleti

Pridružite se pevcem in zborom iz vseh kotičkov sveta pri odkrivanju lepot in skrivnosti Slovenije. Poleg tega, da lahko o naši deželi izveste še kaj novega, je to tudi odlična priložnost za druženje, povezovanje in sklepanje novih prijateljstev!

Transferji & Ostale storitve

V kolikor potrebujete pomoč pri organizaciji prihoda na festival in različnih koncev Slovenije, smo vam z veseljem na voljo!

Za vsa vprašanja glede namestitev in dodatne ponudbe v okviru festivala smo vam na voljo na : booking@ecljubljana2021.si